Agridek oplossingen

Wij bieden diverse afdekoplossingen die het mogelijk maken om de kwaliteit van het ruwvoer te verbeteren en die daarnaast zorgen voor arbeidsverlichting. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande silo’s, voor iedere afdekvraag is een systeem voor handen. Onze oplossingen zijn robuust, makkelijk in gebruik en bieden snel resultaat. Bekijk hieronder alle Agridek producten.

Agridek Portaalsysteem

Agridek Portaalsysteem

Hoogwaardig ruwvoer maken met zo weinig mogelijk inspanning, dat is mogelijk met het portaalsysteem van Agridek. Naast alle voordelen voor het vee en de productie biedt het systeem ook nog eens arbeidsverlichting voor de veehouder. Eén persoon kan de kuil openen en sluiten en het gehele proces van volledig openen en sluiten duurt in totaal 60 minuten. Meer weten? Lees dan verder.
Agridek afdekkleed

Agridek afdekkleed

Op zoek naar hoogwaardige afdekkleden voor uw kuilbult? Het Agridek kuil afdekkleed is gemaakt van zeer sterk en herbruikbaar PVC doek. Het bevat slurven die in de zomer kunnen worden gevuld met sloot- of grondwater en in de winter met pekelwater. Door deze gevulde slurven weet u zeker dat uw kuil goed lucht- en waterdicht wordt afgesloten in ieder seizoen. Meer weten over de Agridek kuilkleden, lees dan verder.
Afdekslangen

Afdekslangen

Met de Agridek afdekslangen bent u eindelijk verlost van autobanden, zandzakken en spanbanden maar ook van zware fysieke arbeid. De afdekslangen van Agridek zijn in vrijwel iedere gewenste lengte verkrijgbaar en worden gevuld door middel van een pomp of door gebruik te maken van heveling. Wilt u gemakkelijk en snel de kuil tussentijds afdekken zonder de zware arbeid van het zandslurven verslepen? Kijk dan snel verder!
Haspelsystemen

Haspelsystemen

Wilt u direct aan de slag met het maken van lasagnekuil? Dan is het Agridek haspelsysteem een uitkomst. Hiermee kunt u met conventioneel landbouwplastic en uw bestaande silo’s snel en doeltreffend lasagnekuil maken. Met het haspelsysteem kunt u namelijk snel de kuil blootleggen en weer afdekken en biedt daarmee de flexibiliteit en snelheid die lasagnekuilen mogelijk maken. Daarnaast levert het een flinke arbeidsbesparing op! Meer weten, lees dan verder.
Snijvlakgordijnen

Snijvlakgordijnen

Bij veel gras- en maiskuilen ligt het snijvlak, zolang ervan gevoerd wordt, open en bloot in de zon, regen en wind. Ook als de voersnelheid hoog genoeg is, gaat de kwaliteit van het ruwvoer in het snijvlak achteruit. Om dat te voorkomen levert Agridek 4 verschillende snijvlak afdeksystemen voor de bestaande en/of nieuwe sleufsilo’s.
Agridek Snijvlakslang

Snijvlakslang

Ontdek onze nieuwste innovatie: de Agridek Snijvlakslang! De snijvlakslang wordt dwars over het snijvlak gelegd, waarna deze wordt gevuld met pekelwater. Door de constante druk die hiermee wordt toegepast, heeft broei geen kans. Nu met gratis installatie op locatie!