Laden Evenementen

Activiteiten

Het hele jaar door zijn wij aanwezig op diverse beurzen & evenementen om onze producten te tonen en onze kennis met u te delen.
Hieronder vindt u een overzicht van beurzen waar wij met Agridek aanwezig zijn of open dagen waar u met eigen ogen kunt zien wat wij doen en waar wij voor staan.

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2019

Rundvee & mechanisatie vakdagen – Gorinchem

26 november | 13:00 - 28 november | 22:00
Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland

Het grootste agrarisch netwerkplatform voor rund- en melkveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche. Met bijna 400 exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar u in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, alle kanjers van de branche ontmoet. Toonaangevende fabrikanten, importeurs, handelsondernemingen en dienstverlenende bedrijven uit de branche presenteren u hun aanbod. De laatste ontwikkelingen op het gebied van klimaattechniek, stalinrichting, stallenbouw en voeding komen aan de orde. Naast de exposanten vindt u een programma met inspiratie en kennis met de focus op de…

Meer weten

januari 2020

Landbouwvakbeurs Groningen

21-01-2020 | 13:00 - 23-01-2020 | 22:00
Martini Plaza, Leonard Springerlaan 2
Groningen, 9727 KB Nederland

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020 wordt in Groningen de negende editie Landbouw Vakbeurs georganiseerd. Met ruim 26.000 bezoekers; dé grootste agrarische vakbeurs van Nederland. De Landbouw Vakbeurs is hét trefpunt voor alle agrarische ondernemers en hun (toekomstige) leveranciers. De beurs biedt u een schat aan informatie op het gebied van akkerbouw, rundvee- en dierhouderij. Ook Agridek is hier natuurlijk aanwezig om de laatste technieken en oplossingen m.b.t. ruwvoer optimalisatie, afdekproducten en lasagnekuil te demonstreren.

Meer weten
+ Exporteer Evenementen